Welkom

De inschrijvingen zijn zojuist geopend! Wees er snel bij en neem een kijkje :)

 

Hallo allemaal,

Dit is een informerend bericht van jullie ZOKCie! Het ZOK is een informele wedstrijd die jaarlijks wordt gehouden en wordt georganiseerd door de vereniging die het afgelopen jaar had gewonnen. Dit jaar wordt het door ons - MSZV Lagakari - georganiseerd! Vanaf de steile berg in Maastricht, zullen wij op zondag 6 Mei afreizen naar WSV de Viking in Den Bosch om jullie te ontmoeten.

Hier zullen wij voor jullie eten en drinken serveren (koffie/thee, lunch, diner, alcohol en meer alcohol) en wedstrijden organiseren in de optimisten om de uiteindelijk winnaar te bepalen. Optimisten werden voorheen beschreven als “Badkuipen met een zeil”, maar ze zijn makkelijk om in te zeilen, “moeilijk” om in te verdrinken en bovendien heel erg leuk. We verwachten dat het weer een tropische 18℃ wordt en vooral gewoon een erg gezellige competitie!

 

De kosten voor de hele dag inclusief eten, drinken en de boten zullen €26,75 per persoon worden.

Je kan je opgeven in teams van twee dus zoek een vriend/vriendin, maar je zal niet tegelijk gaan zeilen. Als je, je samen hebt opgegeven en een leuke teamnaam hebt bedacht, dan hoef je alleen nog na te denken over onze dresscode van het jaar: Black tie! (Er is ruimte voor interpretatie - dus een zwarte sok om je nek of een stropdas in de mast telt als je niet zoveel zin hebt.

Voor vragen en meer informatie, zie de facebookpagina of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Language switcher

Het ZOK 2018 is made possible by:

MUSST

MUSST Sportraad 

Maastricht University

 

Het ZOK 2018 is organised by:

Afbeeldingsresultaat voor mszv lagakari

Maastrichtse Studenten Zeil Vereniging Lagakari

 

Sponsored by:

Orgaworld - Asia