Welkom

Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you didn’t do than those you did. So throw off the bowlines. Sail away from safe harbor. Catch the wind in your sails. Explore. Dream. Discover.

~Mark Twain

 

Beste Zuidelijke zusterverenigingen,

Vanwege de corona-maatregelen afgekondigd door de Nederlandse overheid zijn wij genoodzaakt het ZOK 2020 uit te stellen. We gaan proberen een datum te prikken nadat alle maatregelen door de overheid opgeheven zijn. We weten nog niet wat de potentiële nieuwe data voor het ZOK 2020 zijn. Daar komen we namens de organisatie van het ZOK 2020 later nog op terug.

Groetjes,

ZOKcie 2020

 


 

Aloha, Hello, Hallo, Ciao!

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, we hebben één ding in gemeen: onze liefde voor zeilen! En voor als je deze periode al de hele tijd het gevoel hebt te veel testosteron te hebben, wij zijn ook nog eens in voor een competitie. Voeg daar nog het woord ‘plezier’ aan toe en tada: zeg hallo tegen het ZOK!

Ieder jaar trekt de ZOK competetie zeilers naar de wateren van het centrale Nederland en zadelt het de winnende zeilvereniging op met de taak van het organiseren van de competitive voor het volgende jaar. En zo is M.S.Z.V. Lagakari, de vereniging uit Maastricht, nu aan de macht! Its crazy-nuts*, maar enthousiaste leden zouden het geweldig vinden om jou te ontmoeten en je op deze speciale lentedag bij het zeilen te leren kennen. De datum voor de competitive staat vast op de 19de mei (2019) bij ‘De Viking’ in Den Bosch (WSV Viking – Vikinghaven).

In de competitie zullen we zeilen in optimisten (de kleine badkuipen, uhh boten, waarin kinderen leren zeilen). Makkelijk hanteerbaar en moeilijk af te zinken – het beste speelgoed voor grote kinderen, dus. We verwachten dat het weer mooi wordt (duimen), rond de 20°C, met de zon op zijn best. Om te compenseren voor het energieverbruik tijdens het zeilen, zullen we koffie/thee, lunch, avondeten en (no surprise) alcohol serveren!

De kosten voor de hele dag, inclusief alles, zijn €30,- per persoon. Er is echter maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel! Je kunt je opgeven in teams van twee, dus vind je partner in crime en wissel het zeilen af in jullie boot!

*Dacht je dat we een grapje maakten met de crazy-nuts? Kijk naar de foto’s!

 

 

Voor vragen of meer informatie, kijk naar de facebook pagina of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Language switcher

 

Het ZOK 2019 is organised by:

Afbeeldingsresultaat voor mszv lagakari

Maastrichtse Studenten Zeil Vereniging Lagakari