Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ZOK 6 mei 2018

 

 1. Alle leden van een team gaan akkoord met deze algemene voorwaarden, wanneer zij de inschrijving voltooien.

 2. Iedere vrijwilliger dient in elke situatie aanwijzingen van de ZOK-commissie op te volgen.

 3. Een team deelnemend aan het ZOK 2018  bestaat uit 2 personen die op het moment van deelname nog student zijn met ten minste minimale zeilervaring om een wedstrijd in de optimist te varen.

 4. Elke deelnemer dient in elke situatie aanwijzingen van de ZOK-commissie op te volgen. De ZOK-commissie behoudt zich het recht om deelnemers te verbieden het water op te gaan wanneer daar aanleiding toe is.

 5. Vóór het einde van de laatste wedstrijd dient er geen alcohol te worden genuttigd,

tenzij ZOK-commissie hierin anders bepaalt.

 

 1. Na de wedstrijden mogen de deelnemers geen gebruik meer van de boten maken.

 2. De kosten voor deelname aan het ZOK 2018 bedragen 26,75 euro per persoon. De inschrijving is definitief na ontvangst van het totale inschrijfgeld op rekening van M.S.Z.V Lagakari te Maastricht, NL10 INGB 0000 3855 12, met in de omschrijving ZOK 2018 en de naam van de schipper. Dit inschrijfgeld dient uiterlijk Maandag 30 April 2018 te zijn overgemaakt op bovengenoemde rekening.

 3. Een deelnemend team heeft na betaling van het deelnamegeld geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van het deelnamegeld.

 4. De ZOK-commissie 2018 is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel opgelopen schade aan boten en/of opvarenden.

 5. Ieder deelnemend team dient zorg te dragen voor een goede verzekering van materiaal en bemanning en is zelf financieel verantwoordelijk voor eventueel opgelopen schade aan boten, opvarenden en/of schade op het terrein van WSV Viking gedurende de bij nummer 12 aangegeven periode.

 6. Wedstrijdregels volgens de NoR zullen worden gehanteerd, eventuele wijzigingen worden voorafgaande de wedstrijd medegedeeld.

 7. Deelnemers vallen van 10:00 uur op zondag 6 mei 2018 tot 23:00 uur op zondag 6 mei 2018 onder de verantwoordelijkheid van de ZOK-commissie.

 8. De ZOK-commissie zorgt voor één lunch, één avondmaaltijd en voor vier drankconsumpties per deelnemer. Overige consumpties zijn voor eigen kosten.

 9. Eigen versnaperingen zijn niet toegestaan.

 10. Alle deelnemers en vrijwilligers dienen zich op het terrein van WSV Viking aan de regels te houden, die WSV Viking op het terrein heeft gesteld.

Language switcher

Het ZOK 2018 is made possible by:

MUSST

MUSST Sportraad 

Maastricht University

 

Het ZOK 2018 is organised by:

Afbeeldingsresultaat voor mszv lagakari

Maastrichtse Studenten Zeil Vereniging Lagakari

 

Sponsored by:

Orgaworld - Asia