Informatie

Howdy!

Ben jij enthousiast over zeilen? Hou je ervan om tijd door te brengen in de natuur met een paar zeilkameraden en een hele dag met de wind te spelen op het water? Wil je je zeilvaardigheden uitproberen op een optimist en kans maken om spectaculaire prijs te winnen? Ben jij er klaar voor om ons je avontuurlijke kant te laten zien?!

Als het antwoord ja is, ben je op de juiste site! Hier kun je meer lezen over de 2020 editie van het ZOK.

Wat is ZOK?

ZOK /zuidelijke optimisten kampioenschappen/ is een informele zeilcompetitie voor de Zuidelijke Studenten Zeil Verenigingen. Ieder jaar worden leden van WSZV Aqua, Boreas, NSZV de Loefbijter en MSZV Lagakari uitgenodigd om de strijd in optimisten aan te gaan om de super speciale ZOK-beker, die al generaties wordt overgegeven, in ontvangst te mogen nemen. Dit open zeil evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de zeilers van de studentenvereniging die het jaar ervoor gewonnen heeft. Dit jaar wordt het ZOK 2020 georganiseerd door WSZV Aqua.

Wat kun je verwachten?

Zeilen, zeilen en nog meer zeilen op optimisten - makkelijk hanteerbare en moeilijk af te zinken badkuipen met een zeil erop, waar de adrenaline het meeste toeslaat. Heerlijk eten en drank kan hierbij tijdens de dag natuurlijk niet uitblijven en de dag wordt afgesloten met een gezellig BBQ-feest. Het ZOK is een geweldige mogelijkheid om de dag op een meer en onder de zon door te brengen en om funky vibes met andere sportieve mensen te delen. De kosten voor de hele dag (inclusief eten, drank en boot) zijn €30,- per persoon.

Waar & Wanneer?

Het ZOK 2022 zal worden gehouden op WSV the Viking in Den Bosch op zondag 5 juni 2022. De haven ligt dichtbij het station en is dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Overtuigd? Meld je aan!

Registratie is mogelijk in teams van twee. Wees snel, om je team van een plek te verzekeren! Je kunt de aanmeldingsformulieren vinden in de ‘Team registratie’ sectie op deze website.

Vergeet niet dat ervaring met wedstrijdzeilen niet noodzakelijk is – klunzig of ervaren, iedereen is welkom!

 

Problemen?

Kijk op onze instagram pagina voor meer informatie of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Language switcher

 

Het ZOK 2022 is organised by:

Wageningse Studenten Zeil Vereniging AQUA